Enter your keyword

BINNENKORT HEROPENING VAN 'B.O.S.S. DANCE COMPLEX'

“B.O.S.S Dance Complex” is een internationaal gekende dansschool opgericht in 2011 door Bruce Blanchard en is vnl. bekend om de Hiphop-stijl(en).

Bruce Blanchard, die opgegroeid is in een Afrikaanse cultuur en waar dans een belangrijk onderdeel is van het leven, begon Hiphop te dansen in 1993. Bruce Blanchard is een choreograaf, artistiek directeur en danser met een rijk en groot bagage, waar hij zowel nationaal als internationaal bekend staat voor zijn unieke stijl in Hiphop en Experimentele dans.Hij heeft veel ervaring in de artistieke  muziekvideo’s zowel als artistiek directeur, choreograaf en danser.Hij won verschillende “dansbattles” in de categorie Hiphop en gaf”masterclasses” over de hele wereld. Hij is de enige Belg die ooit les gaf in het Broadway Dance Center NY en  Boogiezone LA. Daarnaast was hij ook jurylid van het grootste Hiphop evenement ter wereld “Just Debout” in Bercy (Parijs).

Zijn passie, creativiteit en energie deelt hij dus graag met andere artiesten over de hele (dans)wereld.De dansschool is afgelopenschooljaar 2016-2017 enkel actief geweest met het (junior) show-team, door het verhuizen van de dansschool naar een betereen grotere locatie. Verbouwingswerken waren nodig en dit was dus ook de eerste prioriteit.

Dit schooljaar 2017-2018 heropent Bruce Blanchard de internationale school “B.O.S.S. Dance Complex” op een gloednieuwe locatie, samen met zijn echtgenote Charlotte Stepman. Het nieuwe adres wordt Antwerpsesteenweg 184 in 9040 Gent (Sint-Amandsberg).

Er zal een divers aanbod zijn voor jong en oud, zowel in “dans” als in “workout”.Qua dans zal de school niet enkel Hiphop-stijlen geven, maar ook klassieke en technische stijlen, alsook Latin dans.

Verder willen we de school uniek maken door overdag ook sportlessen aan te bieden zoals Yoga, Pilates en BBB.En het zal ook mogelijk zijn om een aparte zaal te huren voor het oefenen van bepaalde gevechtssporten.

Bruce en Charlotte Blanchard zien er echt naar uit om aan jullie hun gloednieuwe dansschool “B.O.S.S. Dance Complex” voor te stellen.

Tot heel binnenkort!

THE TEAM

BRUCE BLANCHARD
CEO and Artistic Director

CHARLOTTE STEPMAN
Management

NICOLAS VAN EYCK

Manager

Receptie

Receptie